Serrapinnus notomelas (Eigenmann, 1915)
Serrapinnus notomelas
photo by Sazima, I.

 Family:  Characidae (Characins), subfamily: Cheirodontinae
 Max. size:  3.56 cm SL (male/unsexed)
 Environment:  benthopelagic
 Distribution:  South America: upper ParanĂ¡ River basin.
 Diagnosis:   
 Biology:  Oviparous with distinct pairing (Ref. 205).
 IUCN Red List Status: Not Evaluated  (Ref. 96402)
 Threat to humans:  harmless
 Country info:   
 

 Entered by: Torres, Armi G. - 11.07.99
 Modified by: Reyes, Rodolfo B. - 15.07.13
 Checked by: Malabarba, Luiz R. - 19.09.00

Source and more info: www.fishbase.org. For personal, classroom, and other internal use only. Not for publication.


Page created by Jen, 05.08.02, php script by kbanasihan 06/09/2010 ,  last modified by dsantos, 20/08/10